Hotel de Koopermoolen 

 Warmoesstraat 5, Amsterdam Centrum, 1012 HT Amsterdam


Hotel de Koopermolen is een 2 sterren hotel met 23 brandschone kamers schuin tegenover het Centraal Staion. De Koopermoolen ligt aan de Warmoesstraat, hier is er altijd reuring en wilt u de drukte van de stad ontvluchten? Vanaf het Centraal Station dat tegenover het hotel ligt bereikt u zo alle uithoeken van Amsterdam.

Het hotel heeft een 24 uurs receptie en u heeft gratis toegang tot draadloos internet. Sommige hotelkamers hebben een mooier uitzicht dan anderen, wanneer uw verblijf langer duurt kunt u het best vragen om een kamer aan de voorzijde van het hotel.

In het hotel zelf kunt u terecht voor een stevig ontbijt. Vervolgens kunt u bij de behulpzame baliemedewerker terecht voor het plannen van een excursie in Amsterdam. Zij helpen u ook graag om een leuk dagje Amsterdam in elkaar te knutselen. Op de dag van vertrek kunt u uw bagage achter slot en grondel laten opbergen totdat u daadwerkelijk vertrekt.

Parkeren is niet mogelijk bij het hotel zelf, wel is er parkeergelegenheid vlakbij het hotel. Hiervoor betaalt u 40 Euro per dag.

Hotel de Koopermoolen
Hotel informatie

Algemeen: 24-uursreceptie, Lift, Kluisje, Bagageopslag.


Diensten: Vergader- / feestzaal, Schoenpoetsen, Excursiebalie, Fax/kopieerapparaat.


Locatie / Ligging: Amsterdam Centrum (tegenover Centraal Station).


Parkeren: Parkeren kunt u in de buurt van het hotel tegen een tarief van 40 Euro per dag.Hotel beleid

Check in: 13:00 uur


Check out: 11:00 uurBetaalmogelijkheden

Creditcards/ bankpassen American Express, Visa, Euro/Mastercard, PIN, Maestro.