Hotel Amstelzicht 

 Amstel 104, Amsterdam Centrum, 1017 AD Amsterdam


Deze riante appartementen liggen in het centrum van Amsterdam en zijn ideaal voor een wat langer verblijf in de hoofdstad. De gelijkvloerse appartementen zijn uitermate geschikt voor mensen met een lichamelijk beperking.

Hoewel het hotel zelf geen restaurant heeft kunt u als gast van Het Amstelzicht terecht in het naastgelegen restaurant Szmulewitz waar u een gratis glas prosecco krijgt. Voor een klein ontbijt kunt u terecht in het hotel zelf, voor een uitgebreid ochtendeten wordt u verwezen naar George Deli, even verderop.

Hotel AmstelzichtHoewel het hotel zelf geen restaurant heeft kunt u als gast van Het Amstelzicht terecht in het naastgelegen restaurant Szmulewitz waar u een gratis glas prosecco krijgt. Voor een klein ontbijt kunt u terecht in het hotel zelf, voor een uitgebreid ochtendeten wordt u verwezen naar George Deli, even verderop.

Vanuit Het Amstelzicht loopt u zo het Rembrandtplein op, ook het Leidse plein ligt vlakbij. Het centraal station kunt u beter met een taxi aandoen of met de fiets!


Hotel informatie

Algemeen: Familiekamers, Kluisje, Bagageopslag, Alle ruimtes (openbaar en privé) zijn rookvrij


Activiteiten: Massage (masseur op de kamer), Fietsverhuur


Diensten: Roomservice, Wasserij, Vip-kamervoorzieningen, Fietsverhuur, Autoverhuur, Excursiebalie, Fax/kopieerapparaat, Ticketservice


Locatie / Ligging: In het centrum


Parkeren: In de buurt van het Hotel Amstelzicht kunt u parkeren tegen een tarief van 35 Euro per dag.Hotel beleid

Check in: 14:00 - 22.00 uur


Check out: 08.00 - 12:00 uurBetaalmogelijkheden

Creditcards/ bankpassen American Express, Visa, Euro/Mastercard, PIN